22 Mart 2012 Perşembe

MERAKLA BEKLEDİĞİM 2 FİLM...

Dark Shadows
Özet: 1960'lı yılların popüler gotik-gerilim dizisinden uyarlanan film, zengin ve çapkın vampir Barnabas Collins'in cadılar, hayaletler ve canavarlarla dolu karanlık dünyasını beyazperdeye taşıyor. Gene bir Tim Burton-Johnny Depp ortaklığının ürünü olan projede yönetmenin favori oyuncularından olan Helena Bonham Carter, Eva Green, Michelle Pfeiffer ve Jackie Earle Haley göze çarpan diğer isimler. 



                        Pamuk Prenses ve Avcı 

Özet: Film, kendisini öldürtmek isteyen üvey annesi cadı-kraliçeden (Charlize Theron) kaçan güzeller güzeli pamuk prensesin (Kristen Stewart) onu öldürmek için ormanda peşine düşen avcıyla (Chris Hemsworth) karşılaşmasını ve sonrasında yaşananları anlatıyor. Bu masalda avcı, kraliçe hem ihanet ediyor hem de Pamuk Prenses'e savaş sanatının sırlarını öğretiyor...
Alice Harikalar Diyarında filminin yapımcısı Joe Roth'un da yapımcıları arasında yer aldığı film Pamuk Prenses masalını fantastik bir boyuta taşıyor. Ödüllü reklam filmi yönetmeni Rupert Sanders'ın ilk sinema filmi olan yapımın senaryosunda ise Hossein Amini ve Evan Daugherty'nin imzası var.
Film ABD'de ve Türkiye'de 1 Haziran'da gösterime girecek...
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder