25 Ocak 2012 Çarşamba

İZLEDİĞİM FAVORİ DİZİLERİMİ BİLİYORUM ÇOK MERAK EDİYORSUNUZ =))) VE İŞTE SİZLERLE PAYLAŞIYORUM...

BAG OF BONES
"Ünlü bir yazar olan Michael Noonan karısının ani ölümüyle adeta hayata küser. Ne yaptığı işe, ne de çevresine karşı bir isteği kalmamıştır. Tüm bunların yanında yaşadığı yalnızlık duygusu beraberinde bunalımları ve kabusları getirir. Her gece Sara Laughs adını verdikleri yazlık evlerinde görür. Karşı koyamaz ve gider. Artık yeni bir hayata uyanacağını düşünmektedir. Ne var ki hiçbir şey göründüğü gibi değildir. O lanetli evde, kabuslarının birer gerçek olduğunu anlaması uzun sürmez. Burası, dünyanın bu cennet köşesi, aslında hayal ve gerçeğin birbirinden ayrılamadığı bir cehennemdir..."
Eğerki Pierce Brosnan hayranıysanız kesinlikle bu diziyi izlemenizi tavsiye ederim.Ayrıca Stephen King in romanından alıntı...Eee artık düşünün nasıl bir dizi olduğunu =))




                                    AMERICAN HORROR STORY
          "Sıkıntılı bir kaç olaydan sonra Harmon ailesi Los Angeles’a taşınır. Dr. Benjamin “Ben” Harmon bir öğrencisiyle eşini aldatmış ve eşi de düşük yapmıştır. Acı bir durum… Taşındıkları evin ürkütücü bir geçmişi vardır ve farkında kendilerini ürkütücü olayların ortasında bulurlar. Garip komşuları, kişiden kişiye farklı gözükebilen bir hizmetçileri, doktorun sadık bir hastası ve gizemli misafirleri ortalığı sinerjiye boğar! 3 bölümünü izledikten sonra dizinin takipçisi olduk. Konusu ilginç, klasik hayaletli ev gibi değil biraz daha karışık işler var. İlk sezon olayları anlamaya çalışarak geçecektir. Karakterler iyi oturmuş, ürkütücü sahneler korku severleri tatmin edecek cinsten. Vera Farmiga’nın küçük kız kardeşi Taissa Farmiga ailenin kızını canlandırıyor sorunlu bir çocuk olsa da bizi çoğu Amerikan dizi/film karakteri gibi sıkıntıya sokmuyor. Yaşanan olaylar sonrası ailenin nasıl davranacağını merak ederken başlarına daha neler geleceği ise büyük bir soru olarak yatak odalarının tepelerinde asılı duruyor..."
                  Muhteşem bir diziydi.Neredeyse soluksuz izledim diyebilirim...




                                                        GOSSIP GIRL


           Dedikoducu Kız Cecily Von Ziegesar'ın aynı adlı kitap serisinedayalı bir Amerikan gençlik drama dizisidir. Dizi Josh Schwartz ve Stephanie Savage tarafından yaratılmıştır.başlamıştır. Kristen Bell'in seslendirdiği, henüz görülmemiş bilge blogcu "Gossip Girl" tarafından anlatılan seri New York Manhattan'ın Yukarı Doğu Yakası'ndaki ayrıcalıklı gençlerin hayatları etrafında döner...


                                                     THE SECRET CIRCLE


        "Cassie Blake mutlu, normal bir genç kızdı ta ki annesi Amelia trajik bir yangında ölene kadar. Kimsesiz kalan ve derin üzüntü içindeki Cassie, sıcakkanlı ve sevecen büyükannesi Jane’in yanına, güzel küçük bir kasaba olanChance Harbor’a (Washington) (annesinin yıllar önce ayrıldığı kasaba) taşınır. Görünüşe göre kasaba sakinleri Cassie hakkında, ondan bile daha fazla şey biliyordur. Cassie,  okulda arkadaşlarıyla tanışmaya başlar. Yumuşak huylu Diana, onun sevgilisi Adam, çok düşünen yalnız çocuk Nick, kötü kız Faye ve arkadaşı Melissa. Bu sırada garip ve ürkütücü olaylar yaşanmaya başlar. Yeni arkadaşları ona, hepsinin güçlü cadıların soyundan geldiklerini, Cassie’nin onlara katılmasını beklediklerini ve bu sayede yeni nesilGizli Çember (Secret Circle)’i tamamlayacaklarını anlatır ancak Cassie onlara inanmayı reddeder – ta ki Adam ona inanılmaz büyü güçlerini nasıl ortaya çıkaracağını gösterene kadar. Ama Cassie ancak annesinin odasında deri kaplı bir büyük kitabının içinde kendisine yazılmış bir mesaj bulduğunda gerçek ve tehlikeli kaderinin farkına varır.Cassie ve arkadaşlarının farkında olmadığı şey ise karanlık güçlerin ortalıkta olduğu ve kasabadaki bazı yetişkinlerle bağlantılı olan güçler, Diana’nın babası ve Faye’nin annesi de dahil olmak üzere ölümlerinin kaza olmayabileceğidir."
             Ve son olarak THE SECRET CIRCLE son favori dizim bu aralar.Neredeyse soluksuz izliyorum Bence sizde hemen şimdi bu yeni diziyi izlemeye başlamalısınız...

2 yorum:

  1. Bag of Bones en kısa zamanda izlenecek. Gossip Girl'ün yeri ise tartışılmaz. Son zamanlarda izlediğim en iyi dizilerden.

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle izlemelisin fakat 2 bölüm sadece =( Beğeniceğine eminim yinede...

    YanıtlaSil