27 Ocak 2012 Cuma

HAFTASONU NAPALIM NAPALIMM HMMM...



           Evettt düşündüğünüz gibi...Yarın alışveriş günü =))Bakalım indirimler hala varmı??Sanırım İpek yolda %70 indirim vardı kalkmadıysa ilk işim oraya bakmak olucak.Güzel şeyler bulabilirsem sizlerlede paylaşıcam üzülmeyin =))






Alışverişten sonra doğruca sinemaya..."Ejderha Dövmeli Kız"ne zamandır gidicem ama bir türlü gidipte izlemeye fırsat bulamadığım filmdi.Kounusu size kısaca aktarım isterseniz.
   "Mikael Blomkvist, cömert bir gazeteci olmasına karşın, bir tuzağa düşürülmüş ve yanlış bir haberle popüler bir işadamını suçlamıştır. Buna karşın Mikael’in tüm kariyeri adeta alt üst döner. Gazetesi artık onunla çalışma arzusu uyanmamaktadır. Tüm medya peşindedir ve o artık yanlızdır. Elbette onu izleyen Lisbeth’in farkında da değildir; nam-ı diğer “Ejderha Dövmeli Kız”ın… Mikael, gazetecilik mesleğini bırakıp hapise girmek için adeta gün sayarken, hiç beklemediği bir iş ayaklarına gelir, başına adeta talih kuşu konar. Popüler Vanger firmasının başındaki Henrik Vanger, Mikael’den yıllar önce kaybolan yeğeni Harriet’i bulmasını istemektedir."

3 yorum:

  1. I dont understand at all, but I saw the picture of the new daniel craig movie, I'm craving to see it!!! xx

    YanıtlaSil
  2. Daniel Craig was amazing, the film was amazing ... just watch!!! xoxo

    YanıtlaSil